Nieuws

NKO Edegem

NKO Edegem

Weer een nieuwe site gelanceerd. Ditmaal voor de praktijk van NKO Edegem, neus keel en oor specialisten die een eigen praktijk hebben in de groene rand rond Antwerpen.

De praktijk heeft als doel een optimale zorg aan te bieden waarbij wetenschappelijke kennis, ervaring en persoonlijke aanpak centraal staan.

https://nko-edegem.be

Oog voor het verleden

Oog voor het verleden

Alweer een nieuwe site die het levenslicht ziet…. Walter Clement van “Oog voor het Verleden” geeft gegidste rondleidingen en voordrachten over alles wat behoort tot de onderkant van de middeleeuwse maatschappij: beulen, heksen, ledighe vrouwen’ (of anders gezegd sekswerkers), …

Hij is ook de coördinator van de gegidste groepsrondleidingen in het gerechtshof op de Bolivarplaats te Antwerpen.

https://oogvoorhetverleden.be

Wilfa.be website

Wilfa.be website

Wilfa is een boekhoudkantoor te Edegem dat zich voornamelijk richt op kleine en middelgrote ondernemingen. Het boekhoudkantoor bestaat reeds meer dan 40 jaar. De laatste jaren werken ze volop aan de digitalisering van het kantoor en uw boekhouding. Desondanks blijft een persoonlijke aanpak één van de belangrijkste pijlers.

https://wilfa.be/

Straumann-Dhoop vernieuwde website

Straumann-Dhoop vernieuwde website

De bestaande website van Straumann-Dhoop werd volledig vernieuwd en uitgebreid met nieuwe content.

Straumann-Dhoop is een familiebedrijf dat zich richt op installaties voor verwarming, koeling, sanitair, ventilatie, gebouwbeheer, …
Het bedrijf specialiseert zich in steeds grotere en meer geavanceerde installaties binnen de publieke sector en blijft expert in zowel kleine als grootschaligere projecten.

https://straumann-dhoop.be

Adrion 2 jaar

Op 11 maart bestaat Adrion al 2 jaar. We zijn intussen vele leuke projecten en websites verder, en het blijft geweldig leuk om mee bezig te zijn.
Om deze gelegenheid te vieren hebben we enkele leuke goodies besteld 🙂

Uiteraard kijken we ook vooruit, want we hebben weer enkele leuke projecten in de pijplijn.

Bedankt aan alle klanten, en op naar nog minstens 2 jaar!


1 2 3