Wat houdt een website van Adrion nu precies in?

Basis pakket: eenmalige kost

Uiteraard is elk project specifiek en bekijken we graag met u de opties voor een gepersonaliseerde offerte. We hanteren echter enkele richtlijnen die hieronder beschreven worden.

5 Pagina's
Verschillende pagina’s om zelf in te vullen met duidelijke informatie voor uw klanten en potentiële klanten.
Contactpagina
Hier draait het natuurlijk om bij uw website, dus wij voorzien een duidelijk contactformulier dat potentiële klanten kunnen invullen. U krijgt een melding via email, maar het bericht wordt ook in onze portal opgeslagen.
CMS tool
U hoeft ons niet steeds te contacteren om een nieuwsbericht toe te voegen of een aanpassing te maken aan de tekst op één van de webpagina’s. Wij zorgen ervoor dat u zelf aanpassingen kunt maken in een makkelijk te gebruiken online portaal.
Responsive design
Uw website wordt niet enkel bekeken via laptop of pc, maar ook via smartphones en tablets. Wij zorgen er uiteraard voor dat de site via elk medium klaar en duidelijk wordt weergegeven.
SEO optimalisatie
Basis optimalisatie van de website om makkelijk gevonden te worden door de zoekmachines.
Dagelijkse backup
Niet enkel onze hosting partner neemt dagelijks backups, ook wij zorgen ervoor dat er een extra kopie wordt genomen van uw website
GDPR
De huidige websites dienen rekening te houden met GDPR. Ook hierbij assisteren wij u!

Custom pakket

Wij ontdekken graag welke extra functionaliteiten u nog in gedachten heeft: van een online shop tot een marketing campagne, wij horen het graag en werken samen met u aan een oplossing…

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten beperken zich tot de domeinnaam en hosting van de website. Als u echter reeds een domeinnaam en/of hosting heeft bij een andere provider kunnen wij zeker bekijken om met deze dienstverlener samen te werken.

IT Consultancy

Wij houden niet van manuele processen binnen bedrijven. Hoe meer automatisch kan verwerkt worden, hoe beter. Vraag zeker na hoe wij hiermee kunnen helpen.